Vælg 3 brugte hjemmesider:

Elgiganten

Jeg gør brug af Elgiganten, ofte når jeg handler med elektroniske vare, eller hårdhvidevare.
Der er hurtig og simpel tilgang, det er nemt at finde rundt i diverse kategorier, og de har en bred variation af vare. Udover det kører de med forskellige tilbud på forsiden, så man hurtig kan finde frem til spot varerne.

 

Facebook

Jeg bruger facebook dagligt, og måske også en tand for meget. Jeg bruger det til at dele mine egne oplevelser og mit liv, samt kan jeg følge med i mine venners. Det er en nem social platform, og god til at holde kontakt med venner og overblik over fremtidige events. Udover det, bruger jeg det primært bare til at skrive med andre.

 

Gmail

Bruger gmail både til privat og erhverv, har mere end en g-mail alt efter behov og brug. Det er en mere ”officiel” platform, med vigtige dokumenter enten fra kollegaer, familie, venner eller andre. Igen, også en side jeg bruger til dagligt. Det er en af de vigtigste sider for mig, siden den har ekstrem meget personlighed information og koder til andre domæner.

Skitse på egen hjemmeside:

Til at starte med, ønsker jeg toppen med en effekt, at når man holder musen der oppe, skal der komme et mindre vindue frem, som tilbyder en variation af muligheder, her i blandt skal der være ”Menu, Opgaver, Reflektioner, Andet, og mulighed for kontakt oplysninger”

Til venstre åbner jeg op med en kort introduktion,  også mulighed for at downloade et word dokument med mit CV og erfaring på, ved siden af den, skal der gerne være et linkedin link.
Her vil jeg have et resume af den video til højre, og det gør jeg fordi jeg forventer adskillige besøgende som ikke tager sig tid til at se videoen, men bare skimme teksten. Hvis folk ønsker, har jeg en introduktions video om mig selv, så læseren kan få en idé om hvordan jeg er som person, min stemme og udstråling, frem for bare skrift.

Under det, vil være mit seneste opslag, med en kort start tekst til at ”fange” læserens opmærksomhed, og en mulighed for at trykke ”Læs mere”. Under det, vil der være et link til de resterende opslag jeg har lavet.

Til højre for det, er live opdateringer, den skal automatiske opdatere hvad jeg smider på facebook, twitter, instagram osv. Det giver folk mulighed for at kommentere under og interagere med mig.

Her under vil jeg gerne dele det op i 3 afsnit, indtil videre skal der være billeder af mig og oplevelser fra events og turer. De 2 andre afsnit er stadigvæk blanke, og til fremtidig overvejelse om hvad jeg ønsker at fylde på.

I bunden har jeg links til mine sociale medier, hvor jeg kan findes og følges, midten er min information, og til højre kan du give mig feedback. Det skulle gerne sende en samme sted, som min ”kontakt” knap oppe i toppen.

Jeg overvejer også at finde en placering til en søgefunktion.

Reflektioner:

Samarbejdspartner var: Nafisa

Som udgangspunkt mindede vores design relativt om hinandens, så vi var enige på mange punkter.
Her blev også udpeget idéen om en søgefunktion, hvilket jeg også selv havde i min egen refleksion på forhånd.

Jeg har flere tomme punkter, som jeg fortsat vælger at holde fri. Det gør jeg, i forholdet til at der kan komme ukendte elementer og opgaver, som jeg tænker vil være fede at have på min hjemmeside, så det er bevidst at den ikke er fyldt ud til kanten endnu.

Udover det, skal jeg have skabt et design, når jeg trykker videre ind på f.eks. ”opgaver, reflektioner, kontakt” osv.