Opgave Nyhedsbrev

  • Definere målgruppen (hvilken kundetype) vil du skrive til

Vi har 2 målgrupper, vi ønsker at appellerer til, en i B2B og en i B2C

Til at starte med, i B2B:
Her ønsker vi at ramme firmaerne, som inviterer deres medarbejdere ud på en god jule- frokost eller middag.

I B2C afdelingen, som er hovedfokus:
Vi vil forsøge at fange familie livet, her tænker vi både børn, forældre og bedsteforældre, som samles til en hyggelig familie event.

  • Hvilken type nyhedsbreve ønsker du at sende ud:

Salgsbrev:

Jeg vælger at sende en salgsmail ud, hvor jeg tilbyder rabat, og pakkeløsninger til kunden.

  • Du skal udarbejde en "indholdskalender" for de næste 5 nyhedsbreve du ønsker at udsende (brug skabelon på fronter). Din indholdskalender skal indeholde 5 emner der hænger sammen - hvert emne skal indeholde 1 Call-To-Action og din KPI(er). Derudover skal du have tænkt over hvor ofte nyhedsbrevet skal udkomme. BEMÆRK: Der skal kun udarbejdes ét nyhedsbrev for 1 emne!

Trin 3 & 4:

 Overskrift:
Nu har ”Æde-Hjørnet”, Danmarks (måske) bedste mad klar til dig

Hej Susanne,

Så er det snart jul igen, og ved du hvad det betyder?.. Præcis! At vi nu igen holder fantastiske jule arrangerementer for både familie og kollegaer, nede på ”Æde-Hjørnet”.

I år har vi skaffet de mest luksuriøse ænder, flæskesteg og en masse økologiske produkter.  Det kan vi tilbyde i form af pakkeløsninger, til dig og dine nære. Pakkeløsningerne, som vi tilbyder specielt til jer igennem mail, er vedhæftet i bunden i form af en pdf fil.

Udover vores lækre opgraderet menu, har vi også ændret vores indrettede design, for at skabe en mere komfortabel oplevelse for dig og din familie. Vores brugte træmøbler, er blevet opgraderet med det nyeste træ design fra Skovbryns møbler af. De er specielt designet og unikke, specifikt til vores restaurant, udover det, har vi også bestilt nye stof og læder puder, i simple grønne mønstrer, som giver et harmonisk sammenspil.

Du kan læse om os, i detaljer på vores hjemmeside ”æde-hjørnet.dk”, eller på trustpilot, for ærlige anmeldelser om vores restaurant.

Nyhedsbrev skrevet i mailchimp