Opgave 1: Fremstil et produktfoto og lav en produktbeskrivelse

Ultimate Ears Boom 2 Bluetooth højtaler – Blå

Ultimate Ears Boom 2 er den nyeste Bluetooth højttaler på markedet! Fyld rummet med lækker 360 graders lyd af din favorit musik!

 • Stød- og vandsikker (IPX7)
 • 360 graders lyd
 • 15 timers batteritid ved normalt forbrug
  Vundet adskillige konkurrencer og specielt anbefalet af ”Lyd & Billedet 2015”.
 • Mere information, klik her
  Dette nye produkt er både bærbart og trådløst, med et nemt flot og kompakt design, så den nemt kan bringes med sig over alt. Dens batteri er genopladeligt og kører op til 15 timer i træk

360 graders lyd: Denne bluetooth højtaler har smart teknologi, som giver dig mulighed for at opleve en moderne 360 graders lyd, lyden er både fyldig, klar og balanceret med dyb bas.

Trådløs højttaler: 30 meters rækkevide, den kan tilsluttes til flere telefoner på samtidig, og flere enheder kan tilsluttes til en telefon

Andre nøglepunkter: Vandtæt , stødsikker og et vækkeur

Medfølger: Trådløs højttaler, Micro USB-kabel, Strømadapter, 2 års producentgaranti og komplet support på produktet

Opgave 2: Fremstil en beskrivelse af en serviceydelse

Twitch – Verdens største og ledende online video platform og samfund for gamere, med mere end 45 millioner seere hver måned på diverse broadcasts.

Det er gratis er tilmelde sig, det er gratis at se med – De eneste ulemper er at der kan være eventuelle chats, begrænsede live streams og diverse ads, hvilket kan betales fra når man bruger deres serviceydelse.
Som også ses på billedet, hjælper Twitch en med at finde venner, følge og se andre gamere i aktion, se/deltage i turneringer samt at være opdateret på hvad der er populært, og tilbyder dig mulighederne for at følge dine favorit entertainer, samt støtte dem igennem donationer.

Du kan følge med fra alle platforme, om du har en computer, telefon eller ipad, enten igennem deres hjemmeside, eller specielt designet apps. Det er specifikt designet til at broadcaste til masserne, og ses som en ny-generations bevægelse.

Hvad kan der ses?

 • Spil – Alle spil og alle genre kan ses på twitch!
 • User Generated Programming – Alt original content designet af samfundet og deres medlemmer
 • Publishers/Developers – Fremtidige projekter, og deres kreation.
 • Events – Konventions over hele verdenen, paneler, presse konferecener og gulv aktiviteter
 • Creative – Alt kreativt, fan art, cosplay og game relateret produkter
 • IRL – Introduceret som en ny kategori, IRL står for In Real Life, hvor folk bringer deres live optagelser ud i virkelighed, væk fra den online platform

Alt dette giver et unikt samfund, som ingen andre har, og forbinder mennesker med samme interesse rundt omkring i verdenen

Opgave 3: Kommenter på formålet med denne opgave

Denne øvelse skal give os en bedre forståelse af brug fra både konnotationer og denotationer, og skabe en forståelse af hvor vigtigt et godt produkt foto, samt det usynlige sprog i et billede kan påvirke forbrugeren og skabe interesse. Det lagde jeg hurtigt mærke til, da jeg skulle tage billeder, jeg valgte en højtaler fra Ultimate Ears, ved navn Boom 2. Jeg havde heldigvis lagt en plan på forhånd, og gjort klart hvordan jeg igennem billede sprog ville fokusere på dens stærke punkter og hvordan, hvilket gjorde det nemt og simpelt at tage et godt billede. Jeg vidste på forhånd at jeg ville vise den var ”vandtæt”, det gjorde jeg igennem et simpelt billede af den direkte på, også redigerede jeg vand i bunden, som den ’faldt’ ned i, der gav et plask. Det skal fremstille den effekt af en sikkerhed, stabilitet og robust.

Min arbejdsproces har været simpel og ligetil, jeg havde på forhånd et billede af både et produkt virksomhed og serviceydelse i hoved før jeg gik i gang, jeg klargjorde billederne og tilpassede en tekst ud fra dem, og har lavet opgaven i et enkelt hug.

Min udfordring til at begynde med, har ligget i foto redigering af min højtaler og vand, den anbefalede redigerings link virkede ikke, og jeg kunne ikke finde et ordentligt gratis alternativ, så gjorde derfor brug af paint bedst muligt. Men i sidste ende lykkedes det, jeg fik fremstillet hvad jeg ønskede, og det gik som planlagt derfra. Det svære er klart at appellere til ens målgruppe, hvilket jeg ikke føler at jeg fik gjort 100% i opgave 1, hvor den ofte skal fremstilles som et produkt man tager med på farten. Derimod opgave 2, er man ikke i tvivl om målgruppen, og hvem den appellerer til.

Jeg kan konkludere at et ordentligt billede, som er i øjenfangende, ikke distraherer men fokuserer på et produkt, samt god tilpasning til målgruppen er ekstremt vigtigt. Derefter er det vigtigt at komme med en konkret, kort men indholdsfuld tekst omkring produktets gode sider.