Refleksioner om App workshoppen

I dag har vi arbejdet med at lave en app, som potentielt kan bruges til repræsentere vores hjemmeside eller en fiktion virksomhed.

Jeg valgte en virksomhed, grundet at det skal vise hvad jeg kan ”tilbyde”, når jeg søger, frem for bare at fokusere på mig selv.

Her har jeg valgt at lave en fiktiv bevægelse, som støtter dyrs velfærd, med introduktion, information om os, kontakt, donation, medlemmer og kampagner.
Jeg har valgt at gøre det på engelsk, til hvis nu den skal repræsenteres til en international virksomhed, så frem for bare at se layout, også forstå den tekst jeg har tilføjet.

Selve appen er nem, brugervenlig, god og hurtig til at gøre hvad den skal – Lave et hurtigt layout, som programmører kan arbejde ud fra, så det passer nogenlunde visuelt med hvad jeg forestiller mig, når det skal bruges til markedsføring. Tilgængelig er den ikke særlig fleksibel, den giver ikke en mulighed for at tænke ud af boksen, og er et meget firkantet program.

I selve min app, har jeg haft fokus på at lave øjenfangende menuer, som skal videreføre til uddybende tekster (den feature er ikke tilføjet, men kun ’layout’), samt en god balance af billeder, videoer og simpel opstilling.

Feedback til læren:

Det var godt, han var rolig og nem at forstå, og skal fortsat blive ved med det.
Men han burde på forhånd have planlagt den type app vi skal lave, det vil sige, at frem for at spørge ind til vores uddannelse og hvordan vi kan bruge det, også bygge på det – Hellere snak med vores lære inden du ankommer om hvem vi er, hvad vi læser, også klargør en plan fra start af. Det andet kan nemt skabe forvirring.

Se et eksempel blive uploadet til app storen, måske prøve at hente en app som er blevet produceret i samme program.

Link til min app:

https://creator.ionic.io/share/90c8277caadb